Sri Siva Subramaniya Swami Tempel

När du är på semester på Fiji bör du passa på att ta dig in mot städerna och inte bara uppleva stränderna. Här finns nämligen unika och väldigt vackra byggnader som garanterat gör intryck. De flesta städerna på Fijiöarna är orörda och har fått behålla sin charm och kultur. Det gör det till en unik plats att besöka för dig som vill bevittna välbevarade gamla byggnader som fortfarande imponerar avseende såväl färger som arkitektur.

På ön Viti Levu, i staden Nadi, hittar vi en av dessa imponerande byggnader. Här ligger nämligen Sri Siva Subramaniya Swami Tempel som är ett hinduistiskt tempel som imponerar med sina fantastiska färger och även är det största hindutempel på det södra halvklotet. På denna fredliga plats får du chans att se traditionell dravidisk arkitektur som minst sagt är unik och beundransvärd. Det är en plats där man inte bara får uppleva många härliga färger som gör sig ännu vackrare i kontrast till den ljusblå himlen, utan också ett lugn som återspeglar hinduerna och deras tro och som är en viktig del av kulturen på Fiji. Det du bör tänka på när du ska besöka Sri Siva Subramaniya Swami Tempel är att du ska ha kläder som inte visar för mycket samt att du ska ta av dig skorna. Bilder får du gärna ta utanför, men inte inne i templet då detta är ett heligt tempel som hängivna hinduer besöker dagligen.

Öppettiderna för Sri Siva Subramaniya Swami Tempel är mellan 05.30 på morgonen till 19.00 på kvällen, vilket gör det till en perfekt plats att ta sig till innan eller efter man ska till stranden eller på väg till en trevlig middag. Gillar du kultur och arkitektur är ett besök till detta tempel helt klart att rekommendera.

www.soderhavsresor.se
Denna fiskeresan till Australien ger en unik chans till flugfångad marlin från sand...
www.soderhavsresor.se
Sol och badupplevelse på en riktig söderhavsö!
©2024 Fijiresor