Resa till Fiji

Sitter du och drömmer dig bort till en resa till Fiji? Republiken Fijiöarna är ett riktigt tropiskt paradis som är lätt att förälska sig i och vilja besöka om och om igen. Det varma och härliga klimatet gör Fiji till den ultimata platsen att besöka för sin solsemester. Hit åker man lätt på egen hand, där såväl flyg som hotell är inräknat och planerat från början. På så vis behöver man inte leta efter boende, utan kan istället njuta av sin vistelse och uppleva öarna som man vill. Här finns mycket att se och göra, så en eller ett par veckor behövs garanterat för dig som vill se så mycket som möjligt av dessa pärlor till öar.

Tack vare sitt varma klimat, det fantastiska läget och den vackra miljön som Fiji erbjuder är det en perfekt plats att såväl gifta sig på som att spendera sin smekmånad på. Här får du inte bara kritvita stränder som sträcker sig mot det kristallklara vattnet, utan även en vacker miljö såväl i städerna som utanför tack vare att de varit orörda så länge. Fiji är en romantisk plats som bjuder på spännande historia och därför passar en resa hit bra för allt från par och familjer till vänner som vill uppleva en unik plats.

Att resa till detta paradis tar ett tag. Flygen hit tar minst 26 timmar och innefattar då även minst 2 stopp. De snabbare resorna kan kosta en hel del, så därför kan det vara bra att fundera på om man vill lägga pengar på att komma dit snabbt, eller om man hellre vill spara pengarna till annat och välja en längre restid. Detta varierar självklart från person till person. Att kolla över sina alternativ kan därför vara smart så att man snabbt får en överblick av vilken typ av resa som passar en både ekonomiskt och tidsmässigt. Vill du boka flyg för sig och inte gå via ett reseföretag som är specialiserade på Söderhavet så finns det vissa flygbolag man kan lägga på minnet som erbjuder flygresor till Fiji. Dessa flygbolag är bland annat Fiji Airways, Cathay Pacific, Qantas, Air New Zealand och Korean Air.

Väl på plats på Fiji kan det vara skönt att veta hur man ska ta sig runt och mellan de olika öarna. Fiji har ändå 300 öar att uppleva och även om man bor på en vacker ö så kan det vara kul att uppleva någon eller några andra under sin vistelse här. Det går dagligen båtar till de olika öarna så det är lätt att hitta en resa oavsett vilken av öarna man vill besöka. Priserna kan variera något, så se över dina alternativ innan så att du hittar en som passar både prismässigt och de tider du vill vara på öarna. För resor inom öarna finns det flera transportsätt att välja mellan. Taxi är kanske det smidigaste, men också det dyraste. Sedan går det flera bussar som man också kan välja mellan om man vill ta sig mellan populära ställen. För att åka som lokalbefolkningen och lite billigare finns det minibussar och lokalbussar.

www.soderhavsresor.se
Denna fiskeresan till Australien ger en unik chans till flugfångad marlin från sand...
www.soderhavsresor.se
Ett mycket prisvärt reseförslag som innehåller de höjdpunkter som måste prickas av...
©2024 Fijiresor